Joo elikkä ihan ekaks, sori etten ehtiny toissapäivänä päivittämään tätä blogia, lupasin kertoa illalla raporttia kaupunkisekoiluistani, mutta oli vähän menoo niin en ehtiny! ;) :D Mutta oli kyllä kivaa, eilen oli ihan kivasti pää kipee :D Eilen sitten eleltiin batteryllä, Jatan idea :D Se muuten auttaa darraan, ainakin mulla. Muttajoo, olin tänään shoppaamassa! Ostin ihanan ruskeen hupparin ja sellaisen vaaleenpunasen vyön, ja rahaa meni vaan 13 euroo. Ale-myynnit <3 En tosin ollut kuin about 45 minsaa shoppaamassa, kun ei vaan ollu aikaa. Mutta huomenna yritän mennä shoppailemaan ihan kunnolla :D Niin, ettei tää mun blogi ois vaan pelkkä tälläinen mun niinsanottu "päivisblogi" niin kyllä kai tänne pitää jotain muotijuttujaki laittaa :D

No ekaks, voisin laittaa tähän nyt ostoslistan vaikkei se liitykkään paljoo muotiin, mutta vaatteisiin kumminkin :D

- Uus valkoinen huppari, vanha on jo vähän pieni

- Harmaat pillit, SOS todellaki tartten!

- Tummat pillit

- Jotku kivat tennarit, mieluiten mustat converset

- Kaikkee kivoi korui tms :)

Mutta sit vähän muotia, sillä tässä olis vähän mun unelmatavaroitani! :)

Laukut:

Louis%20Vuitton%20Speedy%2030.jpg Louis Vuitton Speedy 30, tää ois TÄYDELLINEN :) Tykkään ja paaljon! <3

______________________________________________________

o_HA045F-01.jpg

Uip, oih tätä Balenciaga City Motorcycle Bagia! :) Tuo ruskee on tosi tosi ihana. Ja musta on kans kiva :D

__________________________________________________

AAAAAlIiT9MAAAAAACWieA.jpg Kuva on kovin pieni, mutta kuvan kohde on kovin ihana :) Tollainen hennon vaaleenpunainen Chanelin laukku ois tosi söpö, mutta hinta ei :D Hehe. Tuohon jos yhdistäis kultaiset ballerinat <3 Ois kyllä niin ihana laukku että!

__________________________________________________

Noniin, nyt on sit kenkien vuoro :D

Christian-Louboutin-Glitter_42737C6A.jpg Näille Christian Louboutinin ballerinoille en sanoisi en. :) Nää yhdistettynä TIUKKOIHIN harmaisiin pilleihin, johonkin mustaan huppariin ja mustaan Longchampin laukkuun - oijoi :)

_______________________________________________

BALLERINA!LOU-3202_d.gif Nämäkin kauniit yksilöt ovat Christian Louboutinin suunnittelemat, mutta en voi sille mitään että rakastan CL:n kenkiä! :D Nämä olisivat kiva lisä jonkun värikkään asun kanssa, jos vaikka vaatteissa olisi joku värikäs yksityiskohta niin nää kengät ois hyvät sellasen asun kaa, niin eipä ainakaan kengät veis huomioo :D U know ;)

_________________________________________________

o_LVV003.jpg No siis, nää ois tosi ihanat juhlakengät :D Louis Vuitton kyllä osaa suunnittella hienoja kenkiä ja laukkuja! Noi on varmaan tosi laadukkaitaki.. :) Musta nää ois ihan must joihinki juhliin, eikä toi korkokaan näytä miltään kovin pahalta :) Vai näyttääkse muka? :D

_________________________________________________

AAAAAic-ppEAAAAAAHbq9w.jpg Pieni kuva :S Mutta ihanat noi kengät kuitseki on! :D Suunnitelijana Lacoste. Oijjj :) Tykkään tosi paljon Lacosten kengistä <3 Ne on tosi laadukkaita ja ei niitä kovin monella samanlaisia ole (Huom. muilla on feikit :D) Hihi. Mutta siis suosittelen Lacosten kenkii, käykää ihmeessä ostaan maksaa vaan jotain 100 euroo :) Sellaiset valkoiset tennarit siis.

___________________________________________________

ss22301white_White_m.jpg Nää Vagabondin suunnittelemat kengät on ihanat. Oon huomannu muuten että Vagabondin kengät on tosi kivoi ja laadukkaita :)

__________________________________________________________

__________________________________________________________

__________________________________________________________

HUOMIO!

Olisi kiva tietää käykö tätä blogia lukemassa kukaan :D Kommentteja ei ole nimittäin tullut! Joten pistäkää mahd. lukijat kommenttia kehiin ;) Ymmärrän kyllä että tää blogi on uusi ja tälleen mutta oishan niitä kommia kiva saaha, heh :D Jos tällä viikolla ei tuu yhtään kommaa niin mun pitää sit varmaa alkaa mainostaan tätä blogia tai jotain muuta, emmätiedä. KOMMENTOIKAA! :D

davidlynch_christianloubout.jpg